al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Statistiek Tentamen

Heb je binnenkort een Statistiek tentamen en kan je wel wat hulp gebruiken? Loop je achter met je colleges en heb je behoefte aan een stoomcursus in statistiek, waarin de essentiële onderwerpen nog eens goed uitgelegd worden? Of wil je gewoon meer zekerheid en een hogere kans van slagen? Tijdens de individuele Statistiekbegeleiding behandelen we uitgebreid jouw tentamenstof voor je statistiekvakken, waarbij er wordt begonnen bij de broodnodige basis en het niveau steeds een stapje dieper gaat. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden kun jij je de stof eigen maken en dus goed voorbereid het statistiek tentamen ingaan!

Ben je benieuwd hoe een statistiek tentamen er uit ziet? Klik dan hier voor een oefententamen of test je zelf op basis statistiek kennis met deze oefenvragen.

Hoe kunnen wij je helpen met statistiek?

Wij bieden naast persoonlijke statistiek begeleiding ook feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt