Statistiek Tentamen stress?

Heb je binnenkort een Statistiek tentamen en kan je wel wat hulp gebruiken? Loop je achter met je colleges en heb je behoefte aan een stoomcursus in statistiek, waarin de essentiële onderwerpen nog eens goed uitgelegd worden? Of wil je gewoon meer zekerheid en een hogere kans van slagen? Tijdens de individuele Statistiekbegeleiding behandelen we uitgebreid jouw tentamenstof voor je statistiekvakken, waarbij er wordt begonnen bij de broodnodige basis en het niveau steeds een stapje dieper gaat. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden kun jij je de stof eigen maken en dus goed voorbereid het statistiek tentamen ingaan!

Ben je benieuwd hoe een statistiek tentamen er uit ziet? Klik dan hier voor een oefententamen of test je zelf op basis statistiek kennis met deze oefenvragen.

Wij bieden naast persoonlijke statistiek begeleiding ook feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding