Wat is Process?

Ontwikkeld door Prof. Andrew F. Hayes (http://www.afhayes.com), Process is een gratis add-on voor SPSS waarmee je op een eenvoudige manier toch ingewikkelde moderatie en mediatie modellen kunt toetsen!

Na het downloaden van hun website, installeer je het eenmalig en krijgt dan voor altijd een extra menu-optie onder het kopje “Regression” in SPSS. Hierna hoef je niet langer verschillende losse regressies te runnen (mediatie) of je interactie-effecten zelf aan te maken (moderatie). Process biedt namelijk de mogelijkheid om in 1 analyse tegelijkertijd alle directe, indirecte en modererende effecten onderzoeken. Heel handig en tijdbesparend dus, alleen vinden veel studenten het lastig om de output die Process geeft helemaal correct te interpreteren.

Hieronder zie je een screenshot van Output in SPSS met Process:

Process_example2

Loop jij hier ook tegenaan, en zoek je hulp om goed te begrijpen welke resultaten er in je onderzoek te vinden zijn? Vul dan het Contactformulier in en we nemen contact met je op. Samen met een expert kun je dan in een consult samen de benodigde process analyses draaien en de output van Process doorspreken. Je begeleider helpt je om te begrijpen wat je output precies betekent voor je resultaten.

Process begeleiders die jou verder helpen!

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Process eindelijk begrijpen

Is Process als Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om het te begrijpen zodat jij weer verder kan

Process kunnen toepassen

Wil jij weten hoe je met SPSS moet werken? Met onze begeleiding weet jij je weg te vinden in SPSS en Process

Deadline toch halen

Een deadline kan voor veel stress zorgen. Wij helpen je die deadline toch te halen!

Hoe wij te werk gaan? Check het filmpje!
0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan

Wil jij weten wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn?  

Met SPSS bezig en kan je wel wat tips gebruiken?

Vul dit formulier in en je krijgt 12 gratis SPSS tips