Process begeleiders die jou verder helpen!

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat is Process?

Ontwikkeld door Prof. Andrew F. Hayes (http://www.afhayes.com), Process is een gratis add-on voor SPSS waarmee je op een eenvoudige manier toch ingewikkelde moderatie en mediatie modellen kunt toetsen!

Na het downloaden van hun website, installeer je het eenmalig en krijgt dan voor altijd een extra menu-optie onder het kopje “Regression” in SPSS. Hierna hoef je niet langer verschillende losse regressies te runnen (mediatie) of je interactie-effecten zelf aan te maken (moderatie). Process biedt namelijk de mogelijkheid om in 1 analyse tegelijkertijd alle directe, indirecte en modererende effecten onderzoeken. Heel handig en tijdbesparend dus, alleen vinden veel studenten het lastig om de output die Process geeft helemaal correct te interpreteren.

Hieronder zie je een screenshot van Output in SPSS met Process:

Process_example2

Loop jij hier ook tegenaan, en zoek je hulp om goed te begrijpen welke resultaten er in je onderzoek te vinden zijn? Vul dan het Contactformulier in en we nemen contact met je op. Samen met een expert kun je dan in een consult samen de benodigde process analyses draaien en de output van Process doorspreken. Je begeleider helpt je om te begrijpen wat je output precies betekent voor je resultaten.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding