al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Begeleiding op afstand

Wil je graag hulp met SPSS maar woon je niet in de buurt van ons kantoor in Amsterdam of Utrecht? Dan hebben wij voor jou de oplossing; Online SPSS begeleiding!

Deze service is vooral geschikt als je extra uitleg wil over de analysetechnieken, een expert wil die over je schouders mee kijkt met je data-analyses omdat je niet 100% zeker bent van je werkwijze of wanneer je samen wil sparren over de feedback op een SPSS opdracht of de data-analyse van je scriptie.

Via Skype kunnen onze begeleiders via internet op afstand meekijken of zelfs meewerken op je scherm, terwijl jullie met elkaar kunnen communiceren via de speaker van je pc. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een pc met speaker en een goede internetverbinding. Skype kun je downloaden via www.skype.com/nl/

Wat zijn de kosten?

Zonder dat je het huis uit hoeft kun je dus begeleid worden door onze experts, met dezelfde kwaliteit en voor dezelfde tarieven als een face to face consult bij Afstudeerbegeleider!

Waar kunnen wij je verder bij helpen?

Woon je wel in de buurt van Amsterdam of Utrecht dan kunnen wij je ook op locatie begeleiden. Lees meer op persoonlijke statistiekbegeleiding. Of ben je al een heel eind met je opdracht of analyse dan kan je ook kiezen voor feedback mogelijkhedenJe kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt