al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Statistiek/SPSS begeleiding Amsterdam

Statistiek en SPSS zijn waarschijnlijk de twee vakken die de meeste slapeloze nachten veroorzaken onder studenten. Ook die in Amsterdam. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. Afstudeerbegeleider is daarom er nu ook voor jou in Amsterdam! Wij ondersteunen je bij tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van je studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met analyses zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van Afstudeerbegeleider helpt je verder in ons kantoor in Amsterdam!

Afstudeerbegeleider Amsterdam

Ons kantoor is Amsterdam in Amsterdam west op de Maassluisstraat 2. We zitten in het bedrijvencentrum van Nest werkplekken. In het gebouw is een café aanwezig waar je kan zitten en zelfs kan studeren. Als je je aan de bar meldt word je verteld waar je moet zijn!

Het pand bevindt zich dichtbij metrohalte Heemstedestraat en is met het Openbaar Vervoer gemakkelijk te bereiken met tram 2 of metro 50. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid rondom het pand en is er tevens een besloten parkeerterrein. Hiervoor dient u aan te bellen en te vragen naar afstudeerbegeleider. Kosten voor gebruik van het parkeerterrein zijn €5,-.

Kom je met het Openbaar Vervoer?

Vanaf Amsterdam Centraal Station: Tram 2 (richting Nieuw Sloten), uitstappen bij halte: Heemstedestraat.

Vanaf Amsterdam Sloterdijk: Metro 50 richting Gein uitstappen bij metrostation Heemstedestraat.

Vanaf Metrohalte Heemstedestraat: 2 minuten lopen naar het grote groene pand.

 

 

Vul onderstaand formulier in voor voor een vrijblijvende kennismaking zodat je verder kan!

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!