al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

SPSS expert nodig?

SPSS is voor velen één van de grootste struikelblokken tijdens de studie. Herken jij je hier in? Kom een keer sparren met één van onze experts!

Waar kan ik mee aan de slag met de SPSS expert?

De sessie is op specifieke SPSS of data-analyse vragen gericht. Je beschikt dus al over voldoende kennis om met SPSS te werken alleen moet je bepaalde keuzes maken in bijvoorbeeld je analyses of de structuur van je enquête. Studenten gebruiken de SPSS expert vaak om de feedback van hun begeleider te bespreken. Ook kan de SPSS expert een laatste check doen op je resultaten sectie van je scriptie voordat je hem inlevert.

  • Ik ben klaar met mijn resultaten van mijn scriptie maar klopt het nu wel wat ik heb gedaan?
  • Ik heb feedback van mijn begeleider gekregen maar begrijp niet wat deze bedoelt. Wat moet ik doen?
  • Ik heb een fout gemaakt bij het verzamelen van mijn data waardoor ik mijn hypothese niet kan toetsen. Wat nu?

Locatie

De SPSS sessie vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

De SPSS experts

Onze SPSS experts zijn naast kundig toegankelijk voor jou. Dit betekent dat zij erop gericht zijn jou op je gemak te stellen zodat jij vrij bent om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

Hoe gaat SPSS sparringssessie in zijn werk?

De sessie met de SPSS expert is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Je duikt meteen de inhoud in door je hypothesen en data te bespreken. Vervolgens ga je direct aan de slag met waar je tegenaan loopt. Spreekt deze methode aan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt