SPSS expert nodig?

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

SPSS is voor velen één van de grootste struikelblokken tijdens de studie. Herken jij je hier in? Kom een keer sparren met één van onze experts!

De sessie is op specifieke SPSS of data-analyse vragen gericht. Je beschikt dus al over voldoende kennis om met SPSS te werken alleen moet je bepaalde keuzes maken in bijvoorbeeld je analyses of de structuur van je enquête. Studenten gebruiken de SPSS expert vaak om de feedback van hun begeleider te bespreken. Ook kan de SPSS expert een laatste check doen op je resultaten sectie van je scriptie voordat je hem inlevert.

  • Ik ben klaar met mijn resultaten van mijn scriptie maar klopt het nu wel wat ik heb gedaan?
  • Ik heb feedback van mijn begeleider gekregen maar begrijp niet wat deze bedoelt. Wat moet ik doen?
  • Ik heb een fout gemaakt bij het verzamelen van mijn data waardoor ik mijn hypothese niet kan toetsen. Wat nu?

De SPSS sessie vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

Onze SPSS experts zijn naast kundig toegankelijk voor jou. Dit betekent dat zij erop gericht zijn jou op je gemak te stellen zodat jij vrij bent om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

De sessie met de SPSS expert is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Je duikt meteen de inhoud in door je hypothesen en data te bespreken. Vervolgens ga je direct aan de slag met waar je tegenaan loopt. Spreekt deze methode aan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Toetskeuze en lezen output SPSS

Is SPSS zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en de output te begrijpen zodat jij weer verder kan!

Nodige bevestiging in je keuzes

Werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (stress verlagend)

Een naderende deadline kan voor veel stress zorgen wanneer je met SPSS bezig bent. We gaan samen aan de slag zodat jij die deadline gaat halen!

Wat jij kan verwachten van de statistiek en SPSS begeleider van Afstudeerbegeleider
Onze methode in iets meer dan één minuut!
0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding
Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt