al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Statistiekexpert nodig?

Statistiek is voor velen één van de grootste struikelblokken tijdens je studie. Herken jij dit? Kom een keer sparren met één van onze experts!

Waar kan ik mee aan de slag met de statistiek expert?

De sessie is op specifieke statistische vragen gericht. Je beschikt dus al over voldoende kennis van statistiek alleen moet je bepaalde keuzes maken in bijvoorbeeld je analyses of kom je ergens inhoudelijk niet uit. Studenten gebruiken de statistiek expert vaak om de feedback van hun begeleider te bespreken. Een voorbeeld vraag kan zijn; Ik kom er niet uit met de berekening van de t-test/ANOVA/Regressie analyse etc.

Locatie

De sessie met de statistiek expert vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

De statistiek experts

Onze statistiek experts zijn naast kundig, ook toegankelijk voor jou. Dit betekent dat jij je vrij kunt voelen om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

Hoe gaat sessie met de statistiek expert in zijn werk?

De sessie met de statistiek expert is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Je duikt meteen de inhoud in door je hypothesen en data te bespreken. Vervolgens ga je direct aan de slag met waar je tegenaan loopt. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt