al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Constructieve feedback op je SPSS analyses nodig?

Bezig met je SPSS data-analyse maar twijfel je of het klopt? Laat er dan een SPSS expert feedback op geven! Wanneer je al een eind op weg bent met je analyses, maar nog onzeker bent over bijvoorbeeld het argumentatieniveau of de verwerking van resultaten, kunnen wij je verder helpen. We geven je constructieve feedback zodat jij weer handvatten hebt om verder te werken en met meer zekerheid te stellen of je op de goede weg zit. Kom je liever langs voor feedback, kies dan voor persoonlijke begeleiding!

 

 

Onze visie

Omdat het fundamentele uitgangspunt van Afstudeerbegeleider is om mensen te ontplooien, zullen wij in je scriptie niets zomaar aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen suggesties voor verbetering. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie.

Onze werkwijze

In overleg met jou wordt bepaald hoeveel tijd hieraan besteed wordt. Ook kunnen we bespreken of er bepaalde onderdelen zijn die extra aandacht behoeven, of waar je onzeker over bent. Indien je dit van tevoren inplant beginnen we meteen bij ontvangst van jouw analyse! Overleg je liever online met een van onze begeleiders? Ga naar Online begeleidingJe kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees over onze werkwijze.

Wie geeft er feedback?

De feedback wordt door één van de SPSS experts van Afstudeerbegeleider gegeven. Lees hier meer over wie dat zijn!

Kosten SPSS feedback

Van tevoren maken we een inschatting hoe lang we met de feedback bezig zijn zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Lees hier meer over onze tarieven.

 

 

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt