al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bel dan naar 020-7522702, of stuur een e-mail naar info@statistiekbegeleider.nl.

ALGEMEEN

Wat zijn consulten?

Wij werken met consulten. 1 consult duurt 50 minuten, oftewel één academisch uur. Onze ervaring leert dat 50 minuten voor de meeste studenten voldoende is om weer verder te kunnen. Daarnaast wil Statistiekbegeleider de prijzen zo laag mogelijk houden. Kijk hier voor onze prijzen.

Hoe geef ik te kennen dat ik een afspraak niet na kan komen, en wordt deze in rekening gebracht?

Wanneer je een consult 24 uur voor aanvang van de afspraak annuleert (met uitzondering van het weekend), wordt deze niet in rekening gebracht. Je kunt dit telefonisch of per mail doorgeven.

Wat is het privacybeleid/vertrouwelijkheidsbeleid?

Scripties en andere (privé)zaken die je met ons bespreekt, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

BEGELEIDING

Wat is de werkwijze van Statistiekbegeleider?

Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen. We streven er dan ook naar dat je uiteindelijk de stof zelf gaat begrijpen en kan toepassen. In geen enkel geval maken wij jouw opdrachten, schrijven we je scriptie of voeren we een analyse voor je uit. Wij gaan samen met jou aan de slag en leggen je de stof helder en begrijpelijk uit, zodat je uiteindelijk inziet wat je moet doen en hoe je het moet doen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van de student en de moeilijkheidsgraad van de opdracht. Een richtlijn: het bijbrengen van basiskennis van SPSS en statistiek duurt gemiddeld 4 tot 5 consulten.

Hoe maken jullie een juiste inschatting van het benodigde aantal uren?

Onze inschatting van het benodigde aantal uren baseren we op de gemiddelde student. We kunnen altijd van deze standaard inschatting afwijken, aangezien er factoren kunnen meespelen waar wij geen invloed op hebben (zoals de wensen van je scriptiebegeleider, jouw analytisch vermogen of privéomstandigheden). Het benodigde aantal uren is afhankelijk van de student en de moeilijkheidsgraad van de opdracht en analyse. Een richtlijn: het bijbrengen van basiskennis van SPSS en statistiek duurt gemiddeld 4 tot 5 consulten.

Kunnen jullie mij garanderen dat ik met een voldoende slaag voor mijn tentamen of mijn scriptie?

We gaan er uiteraard alles aan doen om jou te helpen bij je scriptie of tentamen. Wij begeleiden je intensief en ontwikkelen jouw kennis, zodat jij in staat bent om te slagen voor je tentamen of om een goede scriptie in te leveren. We ondersteunen je natuurlijk bij je voorbereiding op je tentamen, of tot aan de laatste loodjes van je scriptie. We kunnen helaas niet garanderen dat je slaagt of dat je scriptie voldoende wordt beoordeeld. Hier hebben immers ook andere factoren, die wij niet kunnen controleren, invloed op (zoals veranderende criteria vanuit je opleiding). Een bepaalde zekerheid kunnen we je wel geven: het slagingspercentage van alle studenten die bij ons het begeleidingstraject volgen in 90%!

Geeft Statistiekbegeleider begeleiding via telefoon of e-mail?

Wij geven doorgaans geen begeleiding via de telefoon of e-mail, als je met ons geen face-to-face contact hebt gehad. Als je bij ons begeleiding op kantoor krijgt, kunnen we specifieke inhoudelijke vragen beantwoorden over de telefoon of via de mail. Als dit een telefoongesprek van enkele (maximaal 5) minuten is, wordt dit niet in rekening gebracht. Ook e-mails die binnen enkele (maximaal 5) minuten kunnen worden beantwoord, worden niet in rekening gebracht. Inhoudelijke gesprekken of e-mails worden daarna per kwartier doorberekend.

Wat gebeurt er in het geval van ziekte en/of uitval van begeleiders?

Wanneer een begeleider uitvalt, zorgen wij, in overleg met de student en in alle redelijkheid, voor een gelijkwaardige vervanging.

Wat gebeurt er met mijn data?

Tijdens de begeleiding maken wij gebruik van Dropbox, zodat we altijd jouw laatste versie van je databestand hebben. Aan het eind van de begeleiding kan je zelf je databestanden verwijderen of overnemen uit Dropbox.

Wanneer krijg ik de factuur?

Nadat een consult heeft plaatsgevonden, sturen we je aan het eind van de week de factuur per mail op.

Wanneer moet de factuur voldaan zijn?

– Binnen 7 dagen na factuurdatum dien je het bedrag over te maken op rekeningnummer 14.55.91.921 t.n.v. Afstudeerbegeleider.nl en o.v.v. het factuurnummer.

– Losse consulten dienen voorafgaand aan het consult via IDEAL voldaan te zijn.

Kan ik in termijnen betalen?

Bij uitzondering en in overleg kan in termijnen vastgelegd worden. Dit dient schriftelijk vastgelegd te worden.

Krijg ik ongebruikte uren terugbetaald?

Er wordt vooraf in de kennismaking besproken welke begeleiding jij nodig hebt en welke uren hier aan gebonden zijn. Doordat deze afspraak duidelijk en weloverwogen van tevoren wordt gemaakt is het niet mogelijk om ongebruikte uren terug te krijgen.

Zijn de kosten inclusief BTW?

Omdat Afstudeerbegeleider een onderwijs ondersteund bureau is, betaal je bij ons geen BTW.

Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?

Ja, de kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

 

Waar kunnen wij je verder bij helpen?

Is onze individuele begeleiding iets voor jou? Lees meer op persoonlijke statistiekbegeleiding. Of ben je al een heel eind met je opdracht of analyse dan kan je ook kiezen voor feedback mogelijkheden. Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews!

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt