Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bel dan naar 020-7522702, of stuur een e-mail naar info@statistiekbegeleider.nl.

Scripties en andere (privé)zaken die je met ons bespreekt, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen. We streven er dan ook naar dat je uiteindelijk de stof zelf gaat begrijpen en kan toepassen. In geen enkel geval maken wij jouw opdrachten, schrijven we je scriptie of voeren we een analyse voor je uit. Wij gaan samen met jou aan de slag en leggen je de stof helder en begrijpelijk uit, zodat je uiteindelijk inziet wat je moet doen en hoe je het moet doen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van de student en de moeilijkheidsgraad van de opdracht. Een richtlijn: het bijbrengen van basiskennis van SPSS en statistiek duurt gemiddeld 4 tot 5 consulten.

We gaan er uiteraard alles aan doen om jou te helpen bij je scriptie of tentamen. Wij begeleiden je intensief en ontwikkelen jouw kennis, zodat jij in staat bent om te slagen voor je tentamen of om een goede scriptie in te leveren. We ondersteunen je natuurlijk bij je voorbereiding op je tentamen, of tot aan de laatste loodjes van je scriptie. We kunnen helaas niet garanderen dat je slaagt of dat je scriptie voldoende wordt beoordeeld. Hier hebben immers ook andere factoren, die wij niet kunnen controleren, invloed op (zoals veranderende criteria vanuit je opleiding). Een bepaalde zekerheid kunnen we je wel geven: het slagingspercentage van alle studenten die bij ons het begeleidingstraject volgen in 90%!

Wanneer een begeleider uitvalt, zorgen wij, in overleg met de student en in alle redelijkheid, voor een gelijkwaardige vervanging.

Bij uitzondering en in overleg kan in termijnen vastgelegd worden. Dit dient schriftelijk vastgelegd te worden.

Omdat Afstudeerbegeleider een onderwijs ondersteund bureau is, betaal je bij ons geen BTW.

Het is mogelijk dat de kosten (gedeeltelijk) fiscaal aftrekbaar alleen hangt dit volledig af van jouw persoonlijke situatie.

Statistiek en SPSS begeleiders die jou verder helpen!

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Statistiek/SPSS eindelijk begrijpen

Is statistiek/SPSS als Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om het te begrijpen zodat jij weer verder kan

SPSS kunnen toepassen

Wil jij weten hoe je met SPSS moet werken? Met onze begeleiding weet jij je weg te vinden in SPSS

Deadline toch halen

Een deadline kan voor veel stress zorgen. Wij helpen je die deadline toch te halen!

Hoe wij te werk gaan? Check het filmpje!
0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan

Wil jij weten wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn?  

Met SPSS bezig en kan je wel wat tips gebruiken?

Vul dit formulier in en je krijgt 12 gratis SPSS tips