Statistiek/SPSS begeleiders die jou wél verder helpen!

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Zo gaan wij te werk…

Iedere student loopt tegen specifieke problemen aan. Wij passen onze werkwijze dan ook op jouw behoeften aan!

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je extra informatie over de begeleiding via de mail. We bellen tijdens de kantooruren doorgaans je binnen een uur om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen! Klik hier voor het contactformulier!

Binnen 24 uur word je gebeld en doen we een telefonische kennismaking met je. We bespreken waar je tegenaan loopt en kunnen je dan uiteenzetten hoe we kunnen zorgen dat je verder komt. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke begeleider het beste bij je past. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn we over het algemeen in staat je op korte termijn een afspraak voor je te maken!

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we meteen aan de slag zodat we geen tijd verliezen. De eerste 20 minuten van de begeleiding zijn voor jou om het uit te proberen. Geef je in de eerste 20 minuten aan dat de begeleiding jou niet verder helpt, dan zetten we de begeleiding stop. We kijken samen of we iets anders voor je kunnen betekenen (een andere begeleider bijvoorbeeld). In het geval dit niet zo is zien we de afspraak als een vrijblijvende kennismaking waar voor jou geen kosten aan verbonden zijn*. Indien de begeleiding je verder brengt, ga je natuurlijk door. Belangrijk om te benadrukken is dat jouw belang voorop staat! Bekijk statistiekbegeleiding of persoonlijke SPSS begeleiding voor meer informatie.

*Dit gebeurt zelden is onze ervaring. De keren dat dit voor is gekomen is het voornamelijk dat de verwachting van de student is dat wij de scriptie voor hun schrijven, wat we natuurlijk niet doen.

Aan het eind van de afspraak bespreek je eventuele vervolgstappen. Dit kan gaan om het inplannen van een nieuwe afspraak, dat de begeleider je nog feedback geeft op waar je mee aan de slag gaat of dat je er uit bent en geen verdere begeleiding nodig hebt (wat natuurlijk het streven is 😊).

De avond van je afspraak krijg je een mail met de duur van de afspraak en de mogelijkheid de afspraak te evalueren. Elke vrijdag worden de consulten gefactureerd die je die week hebt afgenomen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Hier gaan we natuurlijk met elkaar voor! Hoe eerder we met je aan de slag gaan, hoe sneller deze stap wordt bereikt!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding