Heb jij SPSS begeleiding nodig?

Heb je van nature moeite met cijfers en rekenen? Denk je het allemaal wel te begrijpen, maar heb je behoefte aan extra begeleiding in je eigen tempo? Of kom je er echt niet meer uit en nadert de deadline met rasse schreden? Statistiekbegeleider geeft individuele begeleiding in statistiek en SPSS; op maat gemaakte begeleiding om te beantwoorden aan jouw persoonlijke vraagstukken en je uit de brand te helpen als je vastloopt met statistiek of SPSS.

Zo kunnen we de belangrijkste onderdelen van je colleges nog eens grondig doornemen en helder uitleggen, en samen met jou extra oefenen om een hogere slagingskans voor je tentamen te verwezenlijken. We kunnen je uiteraard ook helpen met statistiekopdrachten of SPSS analyses voor je scriptie. We begeleiden je tijdens het maken van je opdrachten en bespreken de resultaten totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

Onze werkwijze is dat we niets zomaar voorzeggen of voordoen, maar je alles uitleggen wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen. Deze werkwijze is gestoeld op het uitgangspunt dat jij ook zelf uiteindelijk, zonder hulp, je tentamen of opdracht moet kunnen maken, en dus de kennis moet bezitten zelfstandig te werken.

Zo snel mogelijk SPSS begeleiding! Is onze individuele begeleiding iets voor jou?

Laat via het onderstaande contactformulier jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt