al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Op zoek naar persoonlijke SPSS begeleiding?

Heb jij moeite met SPSS? Denk je het allemaal wel te begrijpen, maar heb je behoefte aan extra begeleiding in je eigen tempo? Of kom je er echt niet meer uit en komt de deadline nu wel erg dichtbij? Statistiekbegeleider geeft individuele begeleiding in SPSS; op maat gemaakte begeleiding om te beantwoorden aan jouw persoonlijke vraagstukken en je uit de brand te helpen als je vastloopt met statistiek of SPSS.

Onze werkwijze is dat we niets zomaar voorzeggen of voordoen, maar je alles uitleggen wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen. Deze werkwijze is gericht op het uitgangspunt dat jij ook zelf uiteindelijk, zonder hulp, je tentamen of opdracht moet kunnen maken, en dus de kennis moet bezitten zelfstandig te werken.

Met welke vragen gaan we aan de slag bij SPSS begeleiding?

SPSS begeleiding is er om jou te faciliteren in het proces om bijvoorbeeld je tentamen te halen, de data van je scriptie te analyseren of waar je dan ook mee aan het stoeien bent in SPSS. De begeleider gaat proactief met jou aan de slag zodat jij begrijpt wat je aan het doen bent.

  • Welke data heb ik nodig om mijn hypothese te beantwoorden?
  • Welke vragen kan ik beantwoorden met de data die ik heb?
  • Hoe moet ik de data verzamelen?
  • Hoe moet ik mijn enquête opstellen zodat ik mijn deelvragen kan beantwoorden?
  • Hoe kan ik mijn dataset prepareren zodat ik analyses uit kan voeren?
  • Welke toetsen moet ik uitvoeren om mijn hypothesen te testen?
  • Hoe interpreteer je de output van SPSS?

Als je er gewoon helemaal niks van het hele programma begrijpt en je hoofd op error schiet als de woorden SPSS alleen al hoort is onze begeleiding ook uitermate geschikt voor jou 😊!

Hoe gaat de SPSS begeleiding in zijn werk?

De begeleiding is erop gericht jou in het proces te begeleiden. Daarom wordt aan het begin van de begeleiding ook samen met jou besproken wat jij van de SPSS begeleiding verwacht en wordt eventueel een plan van aanpak besproken.

Per afspraak wordt besproken waar je mee aan de slag gaat op basis van de vragen die je op dat moment heb of waar je tegenaan bent gelopen.

De SPSS begeleider

Onze begeleiders zijn naast kundig, ook toegankelijk voor jou. Dit betekent dat jij je vrij kunt voelen om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

Locatie

De begeleiding vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

Hoe gaat de persoonlijke begeleiding in zijn werk?

De sessie met de SPSS expert is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om verder te komen. Het is ook mogelijk om begeleiding op afstand te krijgen via online begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt

  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt