al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Hoe helpen wij jou verder?

Statistiekbegeleider zet in op de ontwikkeling van mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat als je ergens tegenaan loopt bij SPSS of bij Statistiek, dit meestal niet komt doordat je iets écht niet kan, maar omdat het je niet goed is uitgelegd. Door onze ruime ervaring met studenten van uiteenlopende studierichtingen weten we hoe we zaken op verschillende manieren aan verschillende mensen uit moeten leggen. We nemen de tijd om de stof voor jou begrijpelijk te maken, en zorgen dat jij inzicht verkrijgt in wat je moet weten.

Dat betekent dat we niets zomaar voorzeggen, voordoen of voor jou uitrekenen. We leggen je alles uit wat je moet weten om je tentamen te maken of een data-analyse uit te voeren, en het is aan jou om met die kennis aan de slag te gaan. We geven constructieve feedback en uitvoerige uitleg van alle tentamenstof, we stellen de juiste vragen en laten je zelf nadenken. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je data-analyse of andere opdrachten verwerkt. Zo blijven jouw prestaties ook echt jouw prestaties.

Begeleiding op maat

Kenmerkend voor Statistiekbegeleider is de informele sfeer. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin jij alle inhoudelijke vragen durft te stellen en kan stellen waar je vanuit je opleiding geen ruimte voor krijgt.

Aangezien studenten van HBO of WO studies aan opleidingsspecifieke voorwaarden moeten voldoen en tegen verschillende zaken aanlopen, passen wij onze werkwijze aan jouw behoeften aan.

Hoe kunnen wij jou verder helpen met statistiek?

Lees meer over wat zij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt