Bezig met een statistiek opdracht en twijfel je of het klopt?

Wanneer je (bijna) klaar bent met je statistiekopdracht maar nog onzeker bent of je het goed hebt gedaan, kunnen wij je verder helpen. We geven je constructieve feedback zodat heb jij weer handvatten om verder te werken. Je hebt meer zekerheid of je op de goede weg bent.

Onze visie

Omdat het fundamentele uitgangspunt van Afstudeerbegeleider het ontwikkelen van mensen is, zullen wij in je scriptie niets zomaar aanpassen of herschrijven. We geven constructieve feedback en doen suggesties voor verbetering, en het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie verwerkt. Zo blijft je scriptie echt jouw eigen prestatie.

In overleg met jou wordt bepaald hoeveel tijd hieraan besteed wordt. Ook kunnen we bespreken of er bepaalde onderdelen zijn die extra aandacht behoeven, of waar je precies onzeker over bent.

Wie geeft er feedback?

De feedback wordt door één van de statistiekexperts van Afstudeerbegeleider gegeven. Lees hier meer over wie dat zijn!

Wanneer krijg ik de feedback terug?

In overleg met jou wordt bepaald wanneer de feedback wordt gegeven. Indien je dit van tevoren inplant beginnen we meteen bij ontvangst!

Kosten feedback

Van tevoren maken we een inschatting hoe lang we met de feedback bezig zijn zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Lees hier meer over onze tarieven

Hoe kunnen wij je verder bij helpen met je opdracht?

Wij bieden ook persoonlijke statistiekbegeleiding voor als je nog niet zo ver bent maar wel graag een duwtje in de goede richting wil! Je kan natuurlijk eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Je hebt nog maar één stap te zetten voor we met je in contact kunnen komen en je weer op weg te helpen! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt