al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Kan je wel wat SPSS hulp gebruiken?

Het team van Statistiekbegeleider kan je die hulp bieden. SPSS is het meest toegepaste statistische computerprogramma op het HBO en het WO. Het is de ‘praktische’ uitvoering van de statistiek, je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren. Voor velen is onbegrijpelijke, of in ieder geval lastig te begrijpen materie. Als je echter goed krijgt uitgelegd hoe het programma in elkaar zit en je de trucjes doorhebt, is het juist een ontzettend handig hulpmiddel. Dankzij de werkwijze van Statistiekbegeleider zul je het programma snel door hebben! Wij bieden SPSS hulp aan die voor jou begrijpelijk is, en afgestemd is op jouw wensen.

Persoonlijke SPSS begeleiding

SPSS begeleiding is er om jou te faciliteren in het proces om bijvoorbeeld je tentamen te halen, de data van je scriptie te analyseren of waar je dan ook mee aan het stoeien bent in SPSS. De begeleider gaat proactief met jou aan de slag zodat jij begrijpt wat je aan het doen bent.

 

 

Feedback op je SPSS data-analyse

Bezig met je data-analyse met SPSS en twijfel je of het klopt? Laat er dan een SPSS expert feedback op geven! Als we het goed plannen heb je binnen enkele uren feedback waar je mee aan de slag kan.

 

 

Sessie met SPSS expert

De sessie met de SPSS expert is op specifieke SPSS of data-analyse vragen gericht. Je beschikt dus al over voldoende kennis om met SPSS te werken alleen moet je bepaalde keuzes maken in bijvoorbeeld je analyses of de structuur van je enquête. Studenten gebruiken de SPSS expert vaak om de feedback van hun begeleider te bespreken. Ook kan de SPSS expert een laatste check doen op je resultaten sectie van je scriptie voordat je hem inlevert.

 

 

Hoe kunnen wij je helpen met SPSS?

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt