Hulp nodig bij SPSS?

Het team van Statistiekbegeleider kan je die hulp bieden. SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) is het meest toegepaste statistische computerprogramma op het HBO en het WO. Het is de ‘praktische’ uitvoering van de statistiek, je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren. Voor velen is onbegrijpelijke, of in ieder geval lastig te begrijpen materie. Als je echter goed krijgt uitgelegd hoe het programma in elkaar zit en je de trucjes doorhebt, is het juist een ontzettend handig hulpmiddel. Dankzij de werkwijze van Statistiekbegeleider zul je het programma snel door hebben! Wij bieden SPSS hulp aan die voor jou begrijpelijk is, en afgestemd is op jouw wensen.

SPSS workshops en Individuele begeleiding

We hanteren twee vormen van begeleiding: onze SPSS Workshops en onze Individuele Begeleiding SPSS. Beiden zijn erop gericht om je alle noodzakelijke kennis van SPSS bij te brengen en je naar een niveau te tillen waarop je zelfstandig met het programma analyses kunt uitvoeren.

Hulp bij data-analyse

Ook kunnen wij je verder helpen als je er niet uitkomt met de data-analyse voor je scriptie of een opdracht. Laat ons weten op welke punten je vastloopt, dan kunnen wij je gerichte en bruikbare feedback geven op de data-analyse, zodat jij weer verder kunt en je scriptie of opdracht snel kunt inleveren.

De ervaring van Sophie (Geneeskunde)

Concreet, persoonlijk en praktische inleiding in de wereld die SPSS heet. Stijn past de snelheid en het niveau van uitleg naadloos aan op je eigen niveau en achtergrond, en gebruikt zeer toepasselijke en beeldende voorbeelden. En daarbij: prettig in de omgang en zeer toegankelijk.