Statistiekbegeleiders in Utrecht die je helpen je tentamen te halen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Statistiek is waarschijnlijk het vak dat de meeste slapeloze nachten veroorzaakt onder studenten. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. Statistiekbegeleider biedt nu ook begeleiding in Utrecht! Je kunt ook begeleiding op afstand krijgen via online begeleiding.

Wij ondersteunen studenten bij hun statistiek tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van hun studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met statistiek en zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van statistiekbegeleider helpt je verder! Naast statistiek geven wij ook begeleiding bij SPSS en de scriptie.

Wij zijn zeven dagen per week geopend voor studiebegeleiding, ook in de vakanties en op feestdagen. We zijn slechts twee dagen per jaar echt gesloten, namelijk op nieuwjaarsdag en op Koningsdag. Scriptiebegeleiding en bijlessen kunnen vaak ook ‘s avonds en op zondag worden gegeven. (Vraag naar de mogelijkheden.)

We zijn maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. E-mails worden snel beantwoord, doorgaans binnen één dag, ook in het weekend.

De locatie in Utrecht is:

Rapenburgerstraat 123
1011 VL Amsterdam

 

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Toets keuze en berekening

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en de de berekeningen te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Tentamen toch halen (stress verlagend)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Wat jij kan verwachten van de statistiek en SPSS begeleider van Afstudeerbegeleider
Onze methode in iets meer dan één minuut!
0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding
Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt