al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Kom je er niet uit met statistiek?

Zit je met vragen als:

  • Wat is het verschil tussen een type 1 en type 2 fout?
  • Hoe moet ik een regressie analyse, een t-test, ANOVA of kruistabel uitrekenen?
  • Waar slaat nu eigenlijk die 95% regel op en hoe verhoudt die zich tot de overige 5%?
  • Wat betekent significant?
  • Hoe stel ik een goede hypothese op (en hoe kan ik die toetsen)?
  • Kan iemand me uitleggen wat het verschil is tussen de standaard fout en de standaard deviatie?

Dit is maar een greep uit de vragen waar je tijdens onze statistiekbegeleiding antwoord op kan krijgen. We bieden begeleiding op maat, wat inhoudt dat we onze begeleiding aanpassen aan de vragen die jij specifiek hebt. Zodat de gehele tentamenstof helemaal duidelijk wordt. Je zult merken dat dat je vrijwel direct al een stuk beter begrijpt wat er in je college-sheets staat en wat er in de colleges wordt verteld.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Persoonlijke Statistiekbegeleiding

Onze persoonlijke statistiekbegeleiding is er helemaal op gericht om jouw individuele vragen over Statistiek te beantwoorden en je uit de brand te helpen als je vastloopt. We doen dit in jouw tempo en passen de inhoud volledig aan aan jouw specifieke behoeften. Dit kan betekenen dat we de belangrijkste onderdelen van Statistiek uitleggen zodat je het wel begrijpt, of extra met je gaan oefenen om zo een hogere kans van slagen te creëren. Nadat je vervolgens zelf je opdrachten hebt gemaakt, bespreken we de resultaten en geven je bruikbare feedback totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

 

 

Feedback op je Statistiek(opdracht)

Bezig met een statistiekopdracht en twijfel je of het klopt? Laat er dan een statistiekexpert feedback op geven! Als we het goed plannen heb je binnen enkele uren feedback waar je mee aan de slag kan.

 

 

Sessie met statistiekexpert

Ben je al verder in de statistiek en heb je een specifieke vraag over statistiek waar je met een statistiekexpert over wil sparren of brainstormen? Dat kan met één van onze statistiekexperts!

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt