Statistiek

Wat is het verschil tussen een type 1 en type 2 fout?

Hoe moet ik een regressie analyse, een t-test, ANOVA of kruistabel uitrekenen?

Waar slaat nu eigenlijk die 95% regel op en hoe verhoudt die zich tot de overige 5%?

Wat betekent significant?

Hoe stel ik een goede hypothese op (en hoe kan ik die toetsen)?

Kan iemand me uitleggen wat het verschil is tussen de standaard fout en de standaard deviatie?

Dit is maar een greep uit de vragen waar je tijdens onze statistiekbegeleiding antwoord op zal krijgen. We bieden begeleiding op maat, wat inhoudt dat we onze begeleiding aanpassen aan de vragen die jij specifiek hebt. We bieden verschillende vormen van begeleiding aan, van groepslessen tot individuele hulp. Waar je ook voor kiest, we beginnen bij de basis zodat we de gehele stof waar jij je tentamen over hebt vanaf het begin begrijpelijk behandelen. Je zult merken dat dat je vrijwel direct al een stuk beter begrijpt wat er in je college-sheets staat en wat er in de colleges wordt verteld.

Hulp bij statistiek?

Statistiekbegeleider biedt verschillende vormen van statistiekbegeleiding aan. Als je meteen alles wil kunnen vragen, en behoefte hebt aan één op één begeleiding, kun je kiezen voor individuele begeleiding. Als je vanaf de basis wil worden bijgeschoold en een gedegen kennis wil opdoen van statistiek om je tentamen te kunnen maken, kies dan voor onze statistiekklasjes. Begint de tijd echt te dringen en moet je per direct de broodnodige statistiekkennis opdoen voor een tentamen of opdracht, dan bieden we de stoomcursus aan. Kijk in het menu onder Statistiek Hulp en kijk welk van onze vormen van begeleiding het beste aansluit bij jouw wensen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt