Kom je er niet uit met statistiek?

Statistiek is waarschijnlijk het vak dat de meeste slapeloze nachten veroorzaakt onder studenten. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. Statistiekbegeleider biedt nu ook begeleiding in Utrecht! Je kunt ook begeleiding op afstand krijgen via online begeleiding.

Wij ondersteunen studenten bij hun statistiek tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van hun studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met statistiek en zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van statistiekbegeleider helpt je verder! Naast statistiek geven wij ook begeleiding bij SPSS en de scriptie.

  • Wat is het verschil tussen een type 1 en type 2 fout?
  • Hoe moet ik een regressie analyse, een t-test, ANOVA of kruistabel uitrekenen?
  • Waar slaat nu eigenlijk die 95% regel op en hoe verhoudt die zich tot de overige 5%?
  • Wat betekent significant?
  • Hoe stel ik een goede hypothese op (en hoe kan ik die toetsen)?
  • Kan iemand me uitleggen wat het verschil is tussen de standaard fout en de standaard deviatie?

Dit is maar een greep uit de vragen waar je tijdens onze statistiekbegeleiding antwoord op kan krijgen. We bieden begeleiding op maat, wat inhoudt dat we onze begeleiding aanpassen aan de vragen die jij specifiek hebt. Zodat de gehele tentamenstof helemaal duidelijk wordt. Je zult merken dat dat je vrijwel direct al een stuk beter begrijpt wat er in je college-sheets staat en wat er in de colleges wordt verteld.

Onze persoonlijke statistiekbegeleiding is er helemaal op gericht om jouw individuele vragen over Statistiek te beantwoorden en je uit de brand te helpen als je vastloopt. We doen dit in jouw tempo en passen de inhoud volledig aan aan jouw specifieke behoeften. Dit kan betekenen dat we de belangrijkste onderdelen van Statistiek uitleggen zodat je het wel begrijpt, of extra met je gaan oefenen om zo een hogere kans van slagen te creëren. Nadat je vervolgens zelf je opdrachten hebt gemaakt, bespreken we de resultaten en geven je bruikbare feedback totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

Bezig met een statistiekopdracht en twijfel je of het klopt? Laat er dan een statistiekexpert feedback op geven! Als we het goed plannen heb je binnen enkele uren feedback waar je mee aan de slag kan.

Ben je al verder in de statistiek en heb je een specifieke vraag over statistiek waar je met een statistiekexpert over wil sparren of brainstormen? Dat kan met één van onze statistiekexperts!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding