al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Persoonlijke begeleiding bij statistiek

Heb je van nature moeite met statistiek? Denk je het allemaal wel te begrijpen, maar heb je behoefte aan extra begeleiding in je eigen tempo? Of kom je er echt niet meer uit en nadert de deadline met rasse schreden? Statistiekbegeleider.nl geeft individuele begeleiding in statistiek; op maat gemaakte begeleiding om te beantwoorden aan jouw persoonlijke vraagstukken en je uit de brand te helpen wanneer je vastloopt met statistiek.

Tijdens de begeleiding kunnen we de belangrijkste onderdelen van je colleges nog eens grondig doornemen en helder uitleggen, en samen met jou extra oefenen om een hogere slagingskans voor je tentamen te verwezenlijken. We kunnen je uiteraard ook helpen met statistiekopdrachten. We begeleiden je tijdens het maken van je opdrachten en bespreken de resultaten totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

Onze werkwijze is dat we niets zomaar voorzeggen of voordoen, maar je alles uitleggen wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen. Deze werkwijze is gestoeld op het uitgangspunt dat jij ook zelf uiteindelijk, zonder hulp, je tentamen of opdracht moet kunnen maken, en dus de kennis moet bezitten zelfstandig te werken.

Hoe gaat de statistiekbegeleiding in zijn werk?

De begeleiding is erop gericht jou in het proces te begeleiden. Daarom wordt aan het begin van de begeleiding ook samen met jou besproken wat jij van de statistiekbegeleiding verwacht en wordt eventueel een plan van aanpak besproken. Heb je specifieke vragen dan ga je natuurlijk daarmee aan de slag!

Per afspraak wordt besproken waar je mee aan de slag gaat op basis van de vragen die je op dat moment heb of waar je tegenaan bent gelopen.

De statistiekbegeleiders

Onze begeleiders zijn naast kundig, ook toegankelijk voor jou. Dit betekent dat jij je vrij kunt voelen om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

Locatie

De begeleiding vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

Hoe kunnen wij jou verder helpen met statistiek?

De begeleider is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen maar kan ook je opdracht van feedback voorzien. Check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt