Individuele begeleiding bij statistiek nodig?

Heb je van nature moeite met cijfers en rekenen? Denk je het allemaal wel te begrijpen, maar heb je behoefte aan extra begeleiding in je eigen tempo? Of kom je er echt niet meer uit en nadert de deadline met rasse schreden? Statistiekbegeleider.nl geeft individuele begeleiding in statistiek en SPSS; op maat gemaakte begeleiding om te beantwoorden aan jouw persoonlijke vraagstukken en je uit de brand te helpen als je vastloopt met statistiek of SPSS.

Zo kunnen we de belangrijkste onderdelen van je colleges nog eens grondig doornemen en helder uitleggen, en samen met jou extra oefenen om een hogere slagingskans voor je tentamen te verwezenlijken. We kunnen je uiteraard ook helpen met statistiekopdrachten of SPSS analyses voor je scriptie. We begeleiden je tijdens het maken van je opdrachten en bespreken de resultaten totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

Onze werkwijze is dat we niets zomaar voorzeggen of voordoen, maar je alles uitleggen wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen. Deze werkwijze is gestoeld op het uitgangspunt dat jij ook zelf uiteindelijk, zonder hulp, je tentamen of opdracht moet kunnen maken, en dus de kennis moet bezitten zelfstandig te werken.

 

Contact

Is onze individuele begeleiding iets voor jou? Laat via het Contactformulier dan jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!
Mocht je op zoek zijn naar onze contactgegevens, kijk dan op onze contactinformatie.

Enkele kenmerken van onze statistiekbegeleiding

  • Individueel en persoonlijk
  • Flexibel in te delen
  • Begeleiding voor kernpunten of gehele traject
  • Duidelijke uitleg en relevante oefeningen
  • Goede instructies zodat je zelf vraagstukken aan kunt pakken
  • Kennisontwikkeling om echt begrijpen waar je mee bezig bent
  • Uitstekende voorbereiding op je tentamen

 

Ervaring van anderen bij Statistiekbegeleider.nl

De ervaring van Nadine, Communicatiewetenschap (UvA)

Voor mij was de bijles SPSS van Fabian niet alleen een stok achter de deur, maar ik begreep eindelijk ook waar ik mee bezig was. De uitleg is ontzettend duidelijk en ik zie zeker een verschil met andere bijlessen die ik heb gehad. Ik ben na meerdere herkansingen nu eindelijk geslaagd met een ruime voldoende, dus hier bijles nemen raad ik zeker aan!

 

Ervaring van anderen bij Statistiekbegeleider

De ervaring van Lizelotte (Arbeids- en Organisatiepsychologie, VU)

Mede dankzij Fabian van Statistiekbegeleider.nl heb ik mijn scriptie binnen drie maanden geschreven en ruim voldoende afgerond. Door een heel fijne, rustige en duidelijke manier van uitleggen kwam ik erachter dat SPSS helemaal niet zo moeilijk is als ik van te voren dacht. Waar ik zelf compleet was vastgelopen, kon ik al na een paar uur begeleiding van Fabian weer verder werken. Vooral fijn dat je altijd kunt bellen als je het even niet meer weet en makkelijk een afspraak kunt inplannen. Zeker een aanrader!