hoe kunnen wij je verder helpen

kennismakingsgesprek altijd kosteloos

>> Plan vandaag nog een kennismaking

Na je aanmelding nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek met onze hoofdbegeleider vertel je waar je tegenaan loopt en leggen wij uit wat onze begeleiding inhoudt. Een kennismaking kost niets en is echt vrijblijvend.

Scriptiebegeleiding €85 per uur

>> Maak een afspraak voor scriptiebegeleiding

Bespreek één op één waar je tegenaan loopt met je scriptie. Na een uur scriptiebegeleiding weet je weer waar je bent, wat je nu moet doen en hoe je dit gaat aanpakken. Hierdoor kun je gerichter en meer ontspannen aan de slag. Ook het nakijken van je stuk op inhoud, structuur en argumentatie is scriptiebegeleiding.

Bijles €70 per uur

>> Maak een afspraak voor bijles

Bespreek één op één je lastige stof. Na een uur bijles is alles een stuk duidelijker en kun je thuis of op een studiedag zelfstandig verder met je stof. Een volgende bijles is een goede stok achter de deur om te blijven oefenen.

Studiedag op locatie €70 per dag / Studiedag online €50 per dag

>> Plan je eerste studiedag in

Op één studiedag doen studenten soms meer dan ze in een week thuis doen. We zorgen dat je gemotiveerd en productief blijft en bekijken hoe je efficiënter kunt studeren. Je leert wat jouw persoonlijke valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. De vaardigheden die je leert op studiedag, neem je de rest van je leven mee. Ook op zaterdag en zondag kun je studiedagen inplannen. De studiedag is van 9:00 tot 17:00 uur.

Studieavond op locatie €45 per avond / Studieavond online €35 per avond

>> Plan je eerste studieavond

Studieavonden zijn van 17.30 tot 22.00 uur. Je krijgt op maat gesneden, deskundige ondersteuning bij het studeren en bij het schrijven van je scriptie of dissertatie. Je schept overzicht, ontvangt feedback en maakt tempo.

Overige studiebegeleiding €70 / €85

>> Maak een afspraak voor een kennismaking

We bieden uitgebreide begeleiding voor diverse studievaardigheden. Denk aan hulp bij plannen, schrijfvaardigheden, tentamenvaardigheden, presenteren, dyslexie, faalangst of perfectionisme. Voor scriptiestudenten valt deze begeleiding onder scriptiebegeleiding (€85 per uur). Voor overige studenten valt deze begeleiding onder bijles (€70 per uur). Je wordt gekoppeld aan een begeleider die gespecialiseerd is in de vaardigheden die jij wilt versterken. Samen stellen jullie een begeleidingsplan op dat aansluit op je niveau en jouw persoonlijke wensen. Wat het ook is dat je wilt bereiken op het gebied van je studie, je kunt ermee terecht bij ons.

Wil jij weten wat het beste bij jou past? Vul dan het contact formulier in en dan kijken we samen wat jij nodig hebt!

Neem contact met ons op