Studeer je Psychologie aan de UvA en heb je moeite met het vak Wetenschappelijk en Statistisch Redeneren? Statistiekbegeleider kan je helpen om de stof te begrijpen en je voor te bereiden op opdrachten en tentamens!

Waarschijnlijk komen tijdens dit vak de volgende onderwerpen aan bod:

– T-toetsen

– ANOVA (factorial, mixed)

– ANCOVA

– MANOVA

– (Semi) Partiële Correlatie

– Regressie

– Moderator/Mediator analyse

– PCA

– Non-parametrische toetsing

– Het beargumenteren van onderzoeksresultaten

Bij statistiekbegeleider.nl hebben we veel ervaring met deze onderwerpen. Mocht het programma dat je volgt toch anders zijn is dat ook geen probleem. We passen de individuele begeleiding aan op onze studenten. Mocht je dus wat extra tijd in regressie willen steken of wat meer uitleg over non-parametrische toetsing, geen probleem! Naast individuele begeleiding geven we ook statistiekklasjes.

Hulp nodig bij Wetenschappelijk en Statistisch Redeneren? Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

De ervaring van Sophie (Geneeskunde)

Concreet, persoonlijk en praktische inleiding in de wereld die SPSS heet. Stijn past de snelheid en het niveau van uitleg naadloos aan op je eigen niveau en achtergrond, en gebruikt zeer toepasselijke en beeldende voorbeelden. En daarbij: prettig in de omgang en zeer toegankelijk.