VU Studenten

Ben jij student aan de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam?
Misschien herken jij je in de zin ‘VU is verder kijken’ en ben je al bezig met wat je na je opleiding gaat doen. Misschien zit je bij de Boelelaan al goed op je plek en verruil je straks de VU voor een bedrijf aan de Zuid As. Wie weet was het vanwege het feit dat de VU campus overzichtelijk is en het makkelijk is om vakken te volgen aan een andere faculteit voor een student van de VU. Misschien ben je gaan studeren aan de VU omdat je werd aangetrokken door de diversiteit van de VU. Wat je reden ook was, je hebt gekozen voor de VU.

Bachelor, Master en PHD

Of je nu met een Bachelor of een Master opleiding bezig bent of zelfs aan een promotieonderzoek, misschien loop je wel tegen bepaalde zaken aan, bijvoorbeeld het statistiek. Misschien een aantal specifieke analyses die je lastig vind of mis je de basis. Misschien vind je het analyseren van je data moeilijk, of ga je naar alle statistiek colleges maar zou je deze graag nog een keer door willen nemen met één van onze begeleiders. Ook kunnen we je helpen met SPSS.

Alle studierichtingen

Of je nou aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert, aan de Faculteit der Exacte Wetenschappen, de Faculteit der Geneeskunde of aan een andere faculteit, wij van Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider kunnen je helpen.

Direct begeleiding?

Studeer jij aan de UvA en wil je begeleiding bij statistiek, SPSS of je scriptie? Laat via het Contactformulier rechts dan jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! >>>

De ervaring van Sophie (Geneeskunde)

Concreet, persoonlijk en praktische inleiding in de wereld die SPSS heet. Stijn past de snelheid en het niveau van uitleg naadloos aan op je eigen niveau en achtergrond, en gebruikt zeer toepasselijke en beeldende voorbeelden. En daarbij: prettig in de omgang en zeer toegankelijk.