Volg jij op dit moment het vak Voortgezette Statistiek aan de UvA? Loop je vast en heb je het gevoel het nog niet te begrijpen? Statistiekbegeleider kan je helpen om de stof te gaan beheersen en kan je voorbereiden op je tentamen!

Waarschijnlijk komen tijdens dit vak ongeveer de volgende onderwerpen aan bod:

– Schattings- en toetsingstheorie

– Statistisch onderzoek naar de vorm van een verdeling

– Verdelingsvrije situaties (parametrisch en niet-parametrisch)

– Relatie- of samenhangprobleemstellingen analyseren (onder andere verbanden analyseren met regressietechnieken)

– Probleemstellingen vertalen in een statistisch (meervoudig) regressiemodel

– De uitvoer van de (SPSS-)analyses interpreteren in het licht van de statistische theorie en de probleemstelling

– Statistisch onderzoek naar voorwaarden om regressiemodellen te mogen interpreteren en gebruiken (misspecificatie toetsen)

Bij statistiekbegeleider.nl hebben we veel ervaring met deze onderwerpen en vele studenten zijn je al voorgegaan. Mocht het programma dat je volgt toch anders zijn is dat ook geen probleem. We passen de individuele begeleiding aan op onze studenten. Mocht je dus wat extra tijd in regressie willen steken of wat meer uitleg over kansverdelingen, geen probleem! Naast individuele begeleiding geven we ook statistiekklasjes.

Hulp nodig bij Voortgezette Statistiek? Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

De ervaring van Sophie (Geneeskunde)

Concreet, persoonlijk en praktische inleiding in de wereld die SPSS heet. Stijn past de snelheid en het niveau van uitleg naadloos aan op je eigen niveau en achtergrond, en gebruikt zeer toepasselijke en beeldende voorbeelden. En daarbij: prettig in de omgang en zeer toegankelijk.