Uva Studenten

Ben jij student aan de Universiteit van Amsterdam (UvA)?
Als student aan de UvA studeer je aan een van de mooiste universiteiten van Nederland. En dat aan een Universiteit die behoort tot de top van Europese Universiteiten. Je studeert in monumentale panden en dat midden in de stad. Misschien wist je niet zo goed wat je wilde studeren maar wist je wel dat je in Amsterdam wilde gaan studeren. De UvA is sterk internationaal georiënteerd en misschien sprak dat jou erg aan. Of was het brede aanbod aan bachelor- en master opleidingen voor jou juist de reden om aan de Universiteit van Amsterdam te gaan studeren. Wat voor jou de reden ook was, je hebt gekozen voor de UvA.

Bachelor, Master en PHD

Of je nu met een Bachelor of een Master opleiding bezig bent of zelfs aan een promotieonderzoek, misschien loop je wel tegen bepaalde zaken aan, bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. Misschien een specifiek gedeelte zoals het theoretisch kader of juist de structuur.  Wie weet ben je wel begonnen met je scriptie maar blijk je meer moeite te hebben met bijvoorbeeld het formuleren van een onderzoeksvraag dan verwacht of misschien vind je vooral het theoretisch kader lastig. Het zou ook het geval kunnen zijn dat je moeite hebt  met statistiek vakken die je volgt. Misschien vind je het analyseren van je data moeilijk, of ga je naar alle statistiek colleges maar zou je deze graag nog een keer door willen nemen met één  van onze begeleiders. Ook kunnen we je helpen met SPSS.

Alle studierichtingen

Of je nou aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen studeert, aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid of een andere faculteit, wij van Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider kunnen je helpen.

Direct begeleiding?

Studeer jij aan de UvA en wil je begeleiding bij statistiek, SPSS of je scriptie? Laat via het Contactformulier rechts dan jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! >>>