al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Ben jij student aan de Universiteit van Amsterdam (UvA)?

Volg jij een Bachelor- of Masteropleiding of ben je bezig met promotieonderzoek aan de UvA en heb je moeite met de data-analyse van je scriptie? Mogelijk vind je het analyseren van je data moeilijk, of loop je al vast bij de data-analyse uitvoeren. Het zou ook het geval kunnen zijn dat je moeite hebt met statistiek vakken die je volgt. Misschien heb je de stof allemaal nog niet op een rijtje en zou je deze graag een keer door willen nemen met één van onze begeleiders. Dat kan! Of je nou aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert, aan de Faculteit der Exacte Wetenschappen, de Faculteit der Geneeskunde of aan een andere faculteit, wij van Statistiekbegeleider kunnen je helpen met zowel statistiek als SPSS. Lees voor meer info persoonlijke statistiek begeleiding of ga naar SPSS begeleiding.

Hoe kunnen wij je verder helpen bij statistiek?

Studeer jij aan de UvA en wil je begeleiding bij statistiek, SPSS of je scriptie? Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt