al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Binnenkort statistiektentamen?

Nadert de deadline van je tentamen snel en loop je hopeloos achter met de stof? Of wil je extra zekerheid inbouwen door alles nog even goed te herhalen en je struikelblokken te bespreken? Wij bieden een uitgebreide stoomcursus statistiek aan, zeer nuttig als voorbereiding op je tentamen om de puntjes op de i te zetten! De stoomcursus zal bestaan uit 2 of 3 blokken van elk 3 uur statistiek, waarin de deelnemers op een interactieve manier de stof helemaal eigen maken.

Onze stoomcursus kun je zien als een intensieve periode, waarin je in korte tijd heel veel bijleert en klaargestoomd wordt voor je statistiektentamen. Voor veel studenten blijft het taaie en vervelende stof; Wij leggen deze stof aan de hand van levendige voorbeelden zo interessant en duidelijk mogelijk uit. Essentieel voor statistiek blijft echter het toepassen van de vaardigheden. We zullen om deze reden uit onze grote database van actuele tentamenvragen veel oefeningen selecteren en die vervolgens op een interactieve manier behandelen. Op deze wijze zorgen wij dat jij met alle kennis die je nodig hebt goed voorbereid je tentamen in kan gaan.

Hoe werkt het?

Meld je samen met tenminste drie andere studenten aan voor de stoomcursus statistiek en bepaal zelf de inhoud, het tempo en de dagdelen waarop jullie bijgespijkerd willen worden. Op verzoek kan ook een 4e blok van drie uur toegevoegd worden, om zo nog meer zekerheid in te bouwen of om dus maar twee blokken af te spreken. Het is niet mogelijk om je alleen aan te melden, kijk in dat geval bij onze Statistiekklasjes of SPSS Workshops.

Het uiteindelijke doel van onze stoomcursus is dat je slechts in een paar dagen de kans dat je je statistiek tentamen haalt maximaliseert! Wil je meer weten neem dan contact op via ons Contactformulier

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt