De stoomcursus statistiek die je helpt je tentamen te halen!

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Nadert de deadline van je tentamen snel en loop je hopeloos achter met de stof? Of wil je extra zekerheid inbouwen door alles nog even goed te herhalen en je struikelblokken te bespreken? Wij bieden een uitgebreide stoomcursus statistiek aan, zeer nuttig als voorbereiding op je tentamen om de puntjes op de i te zetten! De stoomcursus zal bestaan uit 2 of 3 blokken van elk 3 uur statistiek, waarin de deelnemers op een interactieve manier de stof helemaal eigen maken.

Onze stoomcursus kun je zien als een intensieve periode, waarin je in korte tijd heel veel bijleert en klaargestoomd wordt voor je statistiektentamen. Voor veel studenten blijft het taaie en vervelende stof; Wij leggen deze stof aan de hand van levendige voorbeelden zo interessant en duidelijk mogelijk uit. Essentieel voor statistiek blijft echter het toepassen van de vaardigheden. We zullen om deze reden uit onze grote database van actuele tentamenvragen veel oefeningen selecteren en die vervolgens op een interactieve manier behandelen. Op deze wijze zorgen wij dat jij met alle kennis die je nodig hebt goed voorbereid je tentamen in kan gaan.

Meld je samen met tenminste drie andere studenten aan voor de stoomcursus statistiek en bepaal zelf de inhoud, het tempo en de dagdelen waarop jullie bijgespijkerd willen worden. Op verzoek kan ook een 4e blok van drie uur toegevoegd worden, om zo nog meer zekerheid in te bouwen of om dus maar twee blokken af te spreken. Het is mogelijk om je alleen aan te melden. Echter zijn we afhankelijk van andere aanmeldingen of de stoomcursus gaat plaatsvinden.

Het uiteindelijke doel van onze stoomcursus is dat je slechts in een paar dagen de kans dat je je statistiek tentamen haalt maximaliseert! Wil je meer weten neem dan contact op via ons Contactformulier

Je hebt nog maar één stap te zetten voor we met je in contact kunnen komen en je weer op weg te helpen! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding