Statistiekbegeleiding Eindhoven

Kom jij er niet uit met statistiek?

Statistiek is waarschijnlijk het vak dat de meeste slapeloze nachten veroorzaakt onder studenten. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. Statistiekbegeleider biedt daarom tegenwoordig ook statistiekbegeleiding in Eindhoven en omstreken! Wij ondersteunen studenten in Eindhoven bij hun statistiek tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van hun studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met statistiek en zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van statistiekbegeleider helpt je verder! Naast statistiek geven wij ook begeleiding bij SPSS en de scriptie. Dus ook voor scriptiebegeleiding en voor hulp bij SPSS kun je als student uit Eindhoven bij ons terecht.

Statistiek en SPSS begeleiding, één op één of in een klasje

Statistiekbegeleider biedt begeleiding aan één op één met studenten maar eventueel ook voor meerdere mensen tegelijkertijd. Je moet dan wel zelf mede studiegenoten vinden die samen met jou in een statistiek klasje willen zitten. Voor meer informatie klik op statistiek klasjes of op onze persoonlijke begeleiding.

Statistiek en SPSS begeleiding in Eindhoven!

Zit jij dus in de problemen met je statistiek (tentamen), SPSS opdracht of data-analyse? Geen nood! Statistiekbegeleider helpt studenten in Eindhoven en omstreken, waar je ook tegenaan loopt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Vul het onderstaand contactformulier in we nemen binnen 24 uur contact met je op. Op basis van dat gesprek kunnen wij je advies geven welke vorm van begeleiding het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past. We kijken dus samen hoe we jou gaan ondersteunen met je statistiek, SPSS of je scriptie.

Het is ook mogelijk om voor een sessie van één van onze experts te komen. Samen met de expert neem je in korte tijd je probleem door en krijg je advies over hoe je het moet aanpakken. Na een telefonische intake wordt besproken hoeveel tijd je sessie gaat duren en vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Je wordt snel geholpen met je scriptie zodat jij verder kunt.

Vul het contactformulier rechts in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!