al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Moeite met SPSS?

Heb je binnenkort een SPSS opdracht of tentamen en kan je wel wat hulp gebruiken? Nadert de deadline snel en zie je door de bomen het bos niet meer? Tijdens onze Individuele SPSS Begeleiding behandelen we uitgebreid de stof van jouw opdrachten en vertellen we alles wat je nodig hebt om het programma te begrijpen. Vaak wordt SPSS als een lastig programma beschouwd, waarbij je het overzicht snel kwijtraakt. Daarom creëren we eerst een goede basis, waarna het niveau steeds een stapje dieper gaat. We vertellen je alles wat van belang is: vanaf het invoeren van je data tot het interpreteren en verwerken van je output en resultaten. En ook wat het belang is van de Syntax en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Natuurlijk komen de veelgebruikte technieken als T-toets, ANOVA en de Regressie-analyse aan bod, en aan de hand van eenvoudige voorbeelden kun jij je de stof eigen maken en dus je opdrachten zelf begrijpen!

Hoe kunnen wij je helpen met SPSS?

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt