Statistiek en SPSS begeleiders die jou verder helpen!

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Moeite met SPSS?

Heb je binnenkort een SPSS opdracht of tentamen en kan je wel wat hulp gebruiken? Nadert de deadline snel en zie je door de bomen het bos niet meer? Tijdens onze Individuele SPSS Begeleiding behandelen we uitgebreid de stof van jouw opdrachten en vertellen we alles wat je nodig hebt om het programma te begrijpen. Vaak wordt SPSS als een lastig programma beschouwd, waarbij je het overzicht snel kwijtraakt. Daarom creëren we eerst een goede basis, waarna het niveau steeds een stapje dieper gaat. We vertellen je alles wat van belang is: vanaf het invoeren van je data tot het interpreteren en verwerken van je output en resultaten. En ook wat het belang is van de Syntax en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Natuurlijk komen de veelgebruikte technieken als T-toets, ANOVA en de Regressie-analyse aan bod, en aan de hand van eenvoudige voorbeelden kun jij je de stof eigen maken en dus je opdrachten zelf begrijpen!

Hoe kunnen wij je helpen met SPSS?

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding