al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Kom jij er niet uit met statistiek of SPSS?

Statistiek en SPSS zijn waarschijnlijk de twee vakken die de meeste slapeloze nachten veroorzaken onder studenten. Ook die in Utrecht. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. Statistiekbegeleider is er daarom nu ook voor jou in Utrecht! Wij ondersteunen je bij tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van je studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met analyses zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van Statistiekbegeleider helpt je verder!

Statistiek en SPSS begeleiding nu ook in Utrecht!

Zit jij in de problemen met je statistiek (tentamen), SPSS opdracht of data-analyse? Geen nood! Vanaf september ’15 heeft Statistiekbegeleider ook een kantoor in Utrecht waar wij je verder gaan helpen met waar je ook tegenaan loopt. Arie zit voor je klaar!

Hoe kunnen wij je helpen met SPSS?

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke SPSS of statistiek begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt