Kom jij er niet uit met statistiek of SPSS?

Statistiek en SPSS zijn waarschijnlijk de twee vakken die de meeste slapeloze nachten veroorzaken onder studenten. Ook die in Utrecht. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. SPSShandboek is daarom er nu ook voor jou in Utrecht! Wij ondersteunen je bij tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van je studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met analyses zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van SPSShandboek helpt je verder!

Statistiek en SPSS begeleiding nu ook in Utrecht!

Zit jij dus in de problemen met je statistiek (tentamen), SPSS opdracht of data-analyse? Geen nood! Vanaf september ’15 heeft SPSShandboek ook een kantoor in Utrecht waar wij je verder gaan helpen met waar je ook tegenaan loopt. Arie zit voor je klaar!

Hoe kunnen wij je helpen?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze collega’s neemt contact met je op. In dat gesprek vertel je kort waar je mee bezig bent en waar je tegen aanloop. Op basis van dat gesprek kunnen wij je advies geven welke vorm van begeleiding het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past. We kijken dus samen hoe we jou gaan ondersteunen met je statistiek/SPSS vraagstuk.

Het is ook mogelijk om voor een sessie van één van onze experts te komen. Samen met de expert neem je in korte tijd je probleem door en krijg je advies over hoe je het moet aanpakken. Na een telefonische intake wordt besproken hoeveel tijd je sessie gaat duren en vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Je wordt snel geholpen met je scriptie zodat jij verder kunt.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!