al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Wat is R?

Hulp nodig met het gebruik van R software? Het team van Statistiekbegeleider kan je die R hulp bieden! Naast SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), wordt er in het hoger onderwijs steeds meer met R gewerkt. R is gratis software om statistische berekeningen mee te maken en grafieken weer te geven. Je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren en de hypotheses voor je onderzoek toetsen.

Voor velen kan statistiek al best pittige materie zijn, en daar komt nog eens bij dat R op het eerste gezicht complex en lastig te begrijpen is. Je moet namelijk kennis hebben van programmeren en ook de juiste commando’s van R weten. Als je echter goed krijgt uitgelegd hoe het programma in elkaar zit en je de trucjes door hebt, is het juist een ontzettend handig hulpmiddel. En met behulp van ons voorbeeldscript kan je nog tijdswinst behalen ook. Kortom, dankzij de werkwijze van Statistiekbegeleider zul je het programma snel door hebben! Wij bieden R hulp aan die voor jou begrijpelijk is, en afgestemd is op jouw wensen.

Hoe kunnen wij jou helpen met R?

Kom je er dus niet uit met de data-analyse voor je scriptie of een opdracht? Laat ons weten op welke punten je vastloopt. Wij kunnen je dan gerichte en bruikbare begeleiding geven met de software die jij zelf wil of moet gebruiken. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt