Statistiek en SPSS begeleiders die jou verder helpen!

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat is R?

R is een gratis software om statistische berekeningen mee te maken en grafieken weer te geven. Je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren en de hypotheses voor je onderzoek toetsen. Naast SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), wordt er in het hoger onderwijs steeds meer met R gewerkt. 

Hulp nodig met het gebruik van R software? Het team van Statistiekbegeleider kan je die R hulp bieden!

Hoe kunnen wij jou helpen met R?

Kom je er dus niet uit met de data-analyse voor je scriptie of een opdracht? Laat ons weten op welke punten je vastloopt. Wij kunnen je dan gerichte en bruikbare begeleiding geven met de software die jij zelf wil of moet gebruiken. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding