al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Wie zijn wij?

Statistiekbegeleider.nl (als onderdeel van Afstudeerbegeleider.nl) in 2010 opgericht omdat veel studenten wel wat ondersteuning bleken te kunnen gebruiken bij statistiek en SPSS, bijvoorbeeld  tijdens het schrijven van hun scriptie en Statistiek tentamens. Onze visie is dat studeren en het schrijven van een scriptie een leerzame en leuke periode moet zijn. Onze missie is daarom studenten te begeleiden en bij te staan zodat zij op een gestructureerde en efficiënte manier kunnen (af)studeren. Het ontwikkelen van mensen staat bij ons centraal.

Persoonlijke begeleiding

Wij passen de begeleiding aan op elk afzonderlijk individu omdat de wijze van begeleiding van invloed is op jouw ontwikkeling. Wanneer je moeite hebt met statistiek of je scriptie, ligt dat eerder aan andere factoren dan dat het komt omdat je het écht niet kan. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste begeleiding tot het gewenste resultaat leidt. Vrijwel alle studenten lopen hier weg met het gevoel dat zij de stof begrijpen en met een gegroeid vertrouwen in hun eigen kunnen. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees dan meer over onze werkwijze en onze filosofie.

Visie

Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen. Wij geloven dat elke student in staat is om met de juiste begeleiding en ondersteuning een tentamen te halen of af te studeren. De kracht van Statistiekbegeleider is dat de begeleiding bij de basis begint en je specifiek getraind wordt in de onderdelen waar je moeite mee hebt. Ben je benieuwd naar hoe eerdere studenten onze begeleiding ervaren hebben, en wat ze ervan hebben opgestoken? Wij laten de studenten aan het woord.

Sfeer

Wij vinden het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons. Geen formeel gedoe, maar gewoon relaxed. We werken in een ontspannen en informele sfeer, waar begrip en ruimte is voor elke student, probleem of vraag. Deze laagdrempeligheid is kenmerkend voor Statistiekbegeleider. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin jij alle inhoudelijke vragen durft te stellen en kan stellen waar je vanuit je opleiding geen ruimte voor krijgt. Ook onze studieruimtes zijn bedoeld om die ruimte jou in letterlijke zin te bieden. Je kunt op ons kantoor aan de Maassluisstraat te Amsterdam in alle rust studeren, en één van onze begeleiders altijd om hulp vragen als je vastloopt.

Kwaliteit

Onze begeleiders leiden wij zelf op. Op deze manier hebben we altijd zicht op de begeleiding die geboden wordt en kunnen onze studenten vertrouwen op hoogstaande kwaliteit van het werk dat we leveren.

Scherpe prijzen

Een groot voordeel van Statistiekbegeleider is dat wij de gelegenheid hebben begeleiders te selecteren waarin wij veel potentie en talent zien. Vervolgens leiden wij onze begeleiders zelf op en daarom kunnen wij het ons veroorloven de uurtarieven laag te houden. Hier vind je de tarieven van onze verschillende vormen van begeleiding.

Begeleiders

Afstudeerbegeleider, het bedrijf waar Statistiekbegeleider deel van uitmaakt, bestaat uit een jong en enthousiast team van zeven mensen. De jeugdige identiteit van ons team maakt dat we toegankelijk en makkelijk aanspreekbaar zijn voor de studenten die we begeleiden. Al onze fulltime begeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van verscheidene studenten van uiteenlopende studierichtingen. Zij worden ondersteund door uitmuntende en ontzettend gemotiveerde studenten van verschillende studies. Voor de combinatie van afgestudeerden en studerenden hebben wij bij Afstudeerbegeleider bewust gekozen, omdat jonge mensen die zelf nog aan hun studie bezig zijn natuurlijk als geen ander begrijpen waar medestudenten mogelijkerwijs tegenaan lopen tijdens hun studie. Deze bijzondere combinatie resulteert in toegankelijke en flexibele studie- en afstudeerbegeleiding van hoogstaande kwaliteit.

Hoe kunnen wij je verder helpen?

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke statistiek en SPSS begeleiding. Of check onze feedback mogelijkhedenJe kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews!

 

 

Heb je nu hulp nodig?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt