Volg je momenteel het vak Introductie Geavanceerde Statistiek aan de UvA? Heb je het gevoel dat je de stof niet beheerst en kan je wel wat hulp gebruiken? Statistiekbegeleider kan je helpen de stof te begrijpen en je voor te bereiden op het tentamen.

Tijdens dit vak zullen waarschijnlijk de volgende onderwerpen worden behandeld:

–          OLS regressie en logistische regressie

–          Beginnend inzicht in multilevel modellen

–          Tijdserieanalyse

–          SPSS of Stata

–          Regressieanalyse

–          Multilevelanalyse

–          Tijdseriesanalyse

Bij statistiekbegeleider.nl hebben we veel ervaring met deze onderwerpen. Mocht het programma dat je volgt toch anders zijn is dat ook geen probleem. We passen de individuele begeleiding aan op onze studenten. Mocht je dus wat extra tijd in regressie willen steken of wat meer uitleg over multilevel analyses, geen probleem! Naast individuele begeleiding geven we ook statistiekklasjes.

Hulp nodig bij Introductie Geavanceerde Statistiek? Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

De ervaring van Sophie (Geneeskunde)

Concreet, persoonlijk en praktische inleiding in de wereld die SPSS heet. Stijn past de snelheid en het niveau van uitleg naadloos aan op je eigen niveau en achtergrond, en gebruikt zeer toepasselijke en beeldende voorbeelden. En daarbij: prettig in de omgang en zeer toegankelijk.