Studenten HvA

Ben jij student aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA)?
Hogeschool van Amsterdam biedt volgens de site studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Misschien trok dat je erg aan bij Hogeschool van Amsterdam. Misschien ben je gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam omdat de studie die je altijd al wilde doen bij de Hogeschool van Amsterdam wordt aangeboden. Misschien heb je voor Hogeschool van Amsterdam gekozen omdat je nog niet helemaal wist wat je wilde gaan studeren maar sowieso naar Amsterdam wilde. Wie weet heb je voor Hogeschool van Amsterdam gekozen omdat je werd aangetrokken door de verbinding die de Hogeschool van Amsterdam maakt tussen theorie en praktijk. Wat voor jou ook de reden is geweest om te gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam, je hebt gekozen voor de Hogeschool van Amsterdam.

Bachelor, Master en Pre-Master

Of je nu met een Bachelor of een Master opleiding bezig bent misschien loop je wel tegen bepaalde zaken aan, bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie. Misschien een specifiek gedeelte zoals het theoretisch kader of juist de structuur. Wie weet ben je wel begonnen met je scriptie maar blijk je meer moeite te hebben met bijvoorbeeld het formuleren van een onderzoeksvraag dan verwacht of misschien vind je vooral het theoretisch kader lastig. Het zou ook het geval kunnen zijn dat je moeite hebt met statistiek vakken die je volgt. Misschien vind je het analyseren van je data moeilijk, of ga je naar alle statistiek colleges maar zou je deze graag nog een keer door willen nemen met één van onze begeleiders. Ook kunnen we je helpen met SPSS.

Alle studierichtingen

Of je nou binnen het interessegebied Bewegen, Sport en Voeding, Economie en Management, Media, Creatie en Informatie of aan een van de andere interessegebieden studeert , wij van Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider kunnen je helpen.

Direct begeleiding?

Studeer jij aan de UvA en wil je begeleiding bij statistiek, SPSS of je scriptie? Laat via het Contactformulier rechts dan jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! >>>

Concreet, persoonlijk en praktische inleiding in de wereld die SPSS heet. Stijn past de snelheid en het niveau van uitleg naadloos aan op je eigen niveau en achtergrond, en gebruikt zeer toepasselijke en beeldende voorbeelden. En daarbij: prettig in de omgang en zeer toegankelijk.