Afstudeerbegeleider tijdens de Corona crisis

Ha Afstudeerder! Mijn naam is Stijn Loeber, heb 10 jaar geleden Afstudeerbegeleider opgericht en meer dan 3000 studenten helpen afstuderen. Een half jaar geleden heb ik een nieuw bedrijf opgericht (Teamsight) waar ik (op basis van persoonlijkheidsprofielen) teams train voor verschillende doeleinden. Helaas heb ik, net als vele andere startups, te maken met een lastige periode door het coronavirus. Afgelopen tijd ben ik echter het begeleiden van studenten gaan missen en is de Corona crisis voor mij aanleiding om de begeleiding weer op te pakken. 

Mijn methode is erop gericht om jouw zelfredzaamheid te vergroten door je kritisch te bevragen (of feedback te geven) over de door jou gemaakte keuzes in je scriptie. Dit doe ik op een leuke/humoristische manier zodat je zelfs “vergeet” dat je het moeilijk vindt. Hierdoor ben jij in staat elke keuze die je hebt gemaakt in je scriptie te beargumenteren in bijvoorbeeld het gesprek met je begeleider of tijdens je verdediging. Laat ik het zo zeggen: de kans dat jij een vraag moet beantwoorden die ik je nog niet hebt gesteld is nihil :-).  

Mijn doel is jou in staat stellen je eigen capaciteiten volledig in te zetten, je eigen keuzes te maken en deze te onderbouwen hoe moeilijk het je ook wordt gemaakt (eerst door mij waardoor het gesprek met je begeleider peanuts is). Deze aanpak zal anders zijn dan bij andere begeleiders die je hiervoor hebt gehad. Daarom wordt mijn manier van begeleiden als intensief en confronterend ervaren maar wel uitermate effectief en efficiënt. 

Studenten die voldoen aan de volgende kenmerken hebben halen het meeste waarde uit mijn begeleiding

  • Underachiever (bijvoorbeeld door onzekerheid niet tot de prestatie komen die je in je hebt)
  • Moeite met maken van keuzes (in het leven en scriptie)
  • Vastzitten met hun scriptie (niet meer weten wat er van ze wordt verwacht)
  • Geen goede relatie met de begeleider vanuit de opleiding (begrijpen elkaar niet)
  • Wil groeien in het proces

 

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding