De statistiek/SPSS begeleider die jou wél verder helpt!
Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)
Tips & tricks nodig voor Statistiek?
Op deze pagina vind je een aantal handige Statistiek Tips & Tricks die van pas kunnen komen in de voorbereiding en tijdens je Statistiek tentamen. Kom je er zelf niet uit met deze Tips & Trick, heb je binnenkort een Statistiek tentamen en kan je wel wat hulp gebruiken? Statistiekbegeleider biedt individuele begeleiding Statistiek, zodat jij goed voorbereid het statistiek tentamen kunt maken.
Oefententamen
Als je binnenkort een Statistiek tentamen hebt, is een oefententamen natuurlijk handig, gewoon om eens te kijken wat er van je wordt verwacht. Voor dergelijk oefententamen voor eerstejaars studenten kun je op oefententamen statistiek klikken. Houd wel rekening met het feit dat elke opleiding zijn eigen richtlijnen en voorwaarden heeft bij de tentamenstof. Gebruik dit tentamenvoorbeeld daarom alleen om een idee te krijgen hoe een tentamen Statistiek eruit kan zien en wat voor een soort vragen je kan verwachten. Ga zelf op onderzoek uit om te achterhalen wat voor soort vragen jij op je tentamen zou kunnen krijgen. Open vragen, meerkeuzevragen of beiden? Alleen statistiek opgaven of ook vragen die te maken hebben met SPSS output? En ontvang je een formuleblad dat je bij het tentamen mag gebruiken, of moet je de formules uit je hoofd kennen?
Studietips
Als je binnenkort een Statistiek tentamen hebt, zorg dan dat je goed bent voorbereid, dat scheelt een hoop stress. Als je van te voren weet wat je moet doen en op welke manier het tentamen wordt afgenomen, begin je meer ontspannen met studeren voor je tentamen. Als je daarnaast een planning voor je tentamen maakt, zorgt dit voor overzicht en meer rust in je hoofd. Lees ze rustig door en haal eruit wat voor jou nuttig is. En vergeet niet, voor Statistiek geldt de BOS-regel: goed Begrijpen + voldoende Oefenen = Slagen!
Onderwerpen en termen
We hebben een overzicht gemaakt van de onderwerpen en termen in de statistiek waar onder studenten de meeste verwarring over bestaat. Dit overzicht is een greep uit de basiskennis die je nodig hebt bij het berekenen van statistische formules, het toetsen van hypothesen en het analyseren van je output in SPSS. Als je klikt op statistiek tentamen onderwerpen vind je het overzicht van enkele belangrijke onderwerpen en veelgebruikte termen inclusief een korte uitleg. Mocht er een onderwerp niet tussen staan waar je zelf meer over wilt weten, bijvoorbeeld iets wat in je colleges besproken is en wat je niet begrijpt, dan kunnen we daar uiteraard ook een korte uitleg over schrijven en op de site plaatsen.
Hoe kunnen wij je verder helpen bij statistiek?
Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.
Onze methode in één minuut
Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding
Meer weten, check dan onze:
SPSS nog net geen chinees voor je?
De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!
Nodige bevestiging in je keuzes
Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt
Deadline toch halen (realistische planning)
Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!
Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!
Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂
Waarom Afstudeerbegeleider?
- begrijpen wat je aan het doen bent
- eindelijk weer stappen voorwaarts gaan maken
- die deadline halen
- begeleiders die proactief meedenken
- die beschikbaar zijn wanneer jij het nodig hebt
- naar je luisteren