Tijdens de losse consulten kunnen we op een efficiënte en oplossingsgerichte manier hulp bieden bij de voorbereiding van je tentamen of het maken van je opdracht.

Stel dat je bij het voorbereiden van een tentamen die ene toets maar niet kan begrijpen, dan kunnen wij in een los consult op een heldere en duidelijke manier de stof nog eens uitleggen om te zorgen dat je het nú wel gaat begrijpen. Jij geeft aan met welke onderwerpen je de meeste moeite hebt en zo kun je in één of twee (of meer) uur net dat extra begrip verwerven wat je nodig hebt om het tentamen te halen.

Het kan ook zo zijn dat je bezig bent met een opdracht, maar je niet goed snapt wat de bedoeling is of je net dat zetje in de rug nodig hebt om de opdracht te kunnen maken. Wij nemen samen met jou de opdracht door en proberen je in één of meerdere uren genoeg handvatten te geven zodat jij zonder problemen je opdracht kan inleveren.

Tijdens een los consult kunnen we je goed op weg helpen, maar je moet wel onthouden dat we in een paar uur misschien niet je hele probleem kunnen oplossen. Daarnaast is onze begeleiding erop gericht om jou in staat te stellen zelf de stof te begrijpen. We gaan je de stof dus zo goed mogelijk uitleggen en helpen je op weg, maar je kan het niet aan ons uitbesteden.

Na een los consult heb je de stof duidelijker voor je en kan je weer verder. Mocht je later toch ergens tegenaan lopen, dan kan je heel gemakkelijk nog een los consult boeken!

Boek hier direct een los consult!