al meer dan 7 jaar

één op één statistiek- en SPSS begeleiding

5000+ studenten

ondersteund bij (af)studeren

97,8%

slagingspercentage van onze studenten

Bobby Lee HoutkoopScriptiebegeleider

    Hallo! Mijn naam is Bobby Lee Houtkoop en sinds 2012 ben ik scriptiebegeleider bij Afstudeerbegeleider. Tijdens mijn bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam ontwikkelde ik een specifieke interesse voor onderzoeksmethoden en ik ben mij om deze reden gaan specialiseren in de Psychologische Methodenleer. Deze interesse heb ik verder ontwikkeld binnen de Research Master Psychology (UvA), waar ik een goed beeld heb gekregen van de wetenschappelijke wereld. Zo heb ik een paper gepubliceerd en dit paper gepresenteerd op een wetenschappelijke conferentie in San Francisco.

    Mijn werk bij Afstudeerbegeleider heeft mij echter doen beseffen dat mijn passie momenteel niet in de wetenschap ligt, maar in het coachen en trainen van mensen. Op dit vlak ga ik mij komend jaar verder ontwikkelen tijdens mijn tweede master: Training & Development (UvA).

    Naast mijn affiniteit met coaching heb ik een sterke interesse in (wetenschappelijk) schrijven. Een gestructureerd, logisch én inhoudelijk sterk stuk schrijven, zie ik als een puzzel waarvan het elke keer weer een uitdaging is hem op te lossen. Het sparren en meedenken met studenten en het geven van constructieve feedback op zowel de inhoud als de structuur van scripties, geeft mij daarom veel voldoening.

    Mijn brede achtergrond in onderzoek en wetenschappelijk schrijven, gecombineerd met een sterke affiniteit met coaching en trainen geeft een sterke basis om studenten met allerlei verschillende achtergronden te helpen in hun scriptieproces.

    Graag help ik ook jou op een efficiënte en gestructureerde wijze door het scriptieproces heen, ondersteun en motiveer ik je in iedere fase van dit proces en hoop ik je zelfs te kunnen laten zien hoe leuk het schrijven van een scriptie kan zijn!