Hoe helpen wij Studenten?

Waarom Bootcamps

Lees hier wat de voordelen zijn van onze bootcamps

  • Bespaar tijd en voorkom studievertraging
  • Leer snel en efficiënt belangrijke studie skills
  • Leer van experts en ervaren begeleiders

Bootcamps

 Waarom zijn de bootcamps handig?

Het nieuwe studiejaar is weer begonnen en je bent waarschijnlijk druk bezig met de studie. Hierbij is de kans groot dat je ook statistiek vakken moet volgen. Omdat dit vaak heel snel of niet duidelijk uitgelegd wordt door docenten bieden wij een nieuwe dienst aan om studenten te helpen! Statistiek Bootcamps!

Onze Bootcamps bieden de mogelijkheid om snel en overzichtelijk statistiek te leren. Hiermee kom je goed voorbereid op je statistiektentamen en voorkom je herkansingen en studievertraging! Hierdoor kan je sneller afstuderen waardoor je ook weer minder collegegeld hoeft te betalen. Wij hebben verschillende Bootcamps waar jij uit kan kiezen op zowel HBO als WO-niveau.

Wat leer je bij de bootcamps?

Op de Statistiek Bootcamps leer je aan de hand van herkenbare voorbeelden en oefenstof de basisstatistiek, de belangrijkste analyse en voor gevorderden complexe multivariate analyses begrijpen en uitvoeren. Aan bod komen de basisprincipes van statistiek aan bod, toetskeuze en de belangrijkste analyses zoals correlaties, t-testen, chi² toetsen, regressie analyses, mulitvariate regressie analyses, ANOVA’s en nog veel meer. Hierdoor ben je goed voorbereid voor je tentamens maar ook voor het analytisch gedeelte van je scriptie.

Wat kost het?

De Bootcamps duren drie uur per dagdeel. De kosten voor één Bootcamp zijn €30 en als je twee Bootcamps volgt zijn de kosten eenmalig €50. Elke Bootcamp heeft twee delen maar kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Inschrijven voor de bootcamps is vrijblijvend en wij nemen na inschrijving binnen 24 uur contact met je op.

Waar is het?

Onze Bootcamps vinden plaats in Amsterdam. De exacte locatie wordt bij het aanmelden aangekondigd.

Onze andere bootcamps

Naast de scriptie bootcamps bied afstudeerbegeleider ook bootcamps voor SPSS en het schrijven van je Scriptie. Klik op onderstaande links voor meer info of schrijf je direct in via het inschrijfformulier.

Scriptie Bootcamps

*Alle bootcamps zijn onder voorbehoud dat er voldoende inschrijvingen zijn. Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn zullen de bootcamps minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd.